ΘέμαΠολιτική

Κώστας Πετρίδης: Πλήθος κόσμου και ενθουσιασμός στην προεκλογική συγκέντρωση (vid)

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων με το ΠΑΣΟΚ σε όλη την επικράτεια, ο Κώστας Πετρίδης, μέλος της ΚΠΕ και Υποψήφιος Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, «παρών» ήταν το όλον ΠΑΣΟΚ και τόσο στους καθήμενους, όσο και στους όρθιους αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να χωρέσουν στην κατάμεστη αίθουσα, μπορούσε κανείς να δει το «πάντρεμα» γενεών. Νέα στελέχη, παλαιότερα και ιστορικά στελέχη, υποψήφιοι Βουλευτές, οι Γραμματείς του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε Α και Β Θεσσαλονίκης, αποτέλεσαν το «κολάζ» των προσωπικοτήτων που συνέρρεαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου για να ακούσουν και να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Κώστα Πετρίδη.

Με όραμα για ένα νέο πρόσωπο για την Β’ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Πετρίδης έδωσε το λόγο της τιμής του ενώπιον των πολλών εκατοντάδων που κατέκλυσαν την αίθουσα του Porto Palace, πως «θα δώσει τη δική του μάχη για να αλλάξει την πολιτική πλάι στους συμπολίτες του και δεν θα επιτρέψει την πολιτική να αλλάξει τον ίδιο» καταχειροκροτούμενος.

Η συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν στο βήμα ανέβηκε η πολυμελής οικογένειά του και μαζί αγκαλιασμένοι ευχαρίστησαν τους φίλους και υποστηρικτές του Κώστα Πετρίδη στον αγώνα του για εκλογή με το ΠΑΣΟΚ στην Β’ Θεσσαλονίκης.

Δείτε ακόμη:
Κώστας Πετρίδης: «Το ΠΑΣΟΚ έχει τις απαντήσεις»
Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.