ΕλλάδαΘέμαΤοπικά

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΕΘ ο Παντελής Τσακίρης

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, βρέθηκε στα γραφεία του ΣΕΒΙΠΕΘ μετά από πρόσκληση του ΔΣ και συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα παρακάτω θέματα:

– Ποιότητα οδοστρώματος της οδού που συνδέει Ωραιόκαστρο με ΒΙΠΕΘ

– Έλλειψη κάδων απορριμμάτων

– Τακτική αποκομιδή απορριμμάτων

– Προβλήματα ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή της ΒΙΠΕ που ανήκει στον δήμο Ωραιοκάστρου

– Προγραμματισμός κτηνιατρικού ελέγχου – στείρωσης αδέσποτων ζώων και μεταφοράς τους σε χώρους φιλοξενίας

– Αύξηση αντικειμενικής αξίας των οικοπέδων των επιχειρήσεων

– Λανθασμένη χρέωση δημοτικών τελών των επιχειρήσεων μέσω παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα του ανέφεραν τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒΙΠΕΘ, τους έκανε γνωστό ότι πρόκειται άμεσα να ξεκινήσει η αντικατάσταση λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας προϊόντα(Led), μίλησε για τους κάδους και τον τρόπο αποκομιδής σε σχέση με απορρίμματα και ανακύκλωση, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να υπάρχει πιο τακτική επικοινωνία των δύο μερών ώστε να λύνονται αμεσότερα τα προβλήματα που ανακύπτουν.

*Στη φωτογραφία από αριστερά το μέλος του ΔΣ κ. Πρόδρομος Τανταλίδης, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΘ κ. Κωνσταντίνος Μωραϊτίδης, ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΘ κ. Τάσος Πολυζωίδης, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Παντελής Τσακίρης, το μέλος του ΔΣ κα Μαρία Μαραντίνη, ο ταμίας του συνδέσμου κ. Βασίλης Κεχαγιάς και το μέλος του ΔΣ κ. Φώτης Γκότσικας.

Δείτε ακόμη:
ΣΕΒΙΠΕΘ: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Σταύρο Καλαφάτη για τα ζητήματα της ΒΙΠΕΘ

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.