Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Ζέρβας: «Καρφιά» σε Μπουτάρη για το σταθμό Βενιζέλου

Στον προκάτοχό του, Γιάννη Μπουτάρη, «και τους συνεχιστές του» αποδίδει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τις ευθύνες για την καθυστερημένη ολοκλήρωση του σταθμού του μετρό στη Βενιζέλου.

Με αφορμή τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επιβαρύνουν την κυκλοφορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζέρβας κατηγόρησε τον κ. Μπουτάρη και όσους «προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καθυστερήσουν το έργο με δικαστικές προσφυγές».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο κ. Ζέρβας για το σταθμό Βενιζέλου:

«Σχετικά με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του σταθμού του μετρό στη Βενιζέλου, που θα επιβαρύνουν πράγματι τη λειτουργία της πόλης για τέσσερις εβδομάδες, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για αυτή την εξέλιξη υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.

Είναι όλοι εκείνοι που πριν μια δεκαετία ανέκοψαν την πρόοδο των εργασιών, προκρίνοντας εξωτικές και ανεφάρμοστες λύσεις για τον συγκεκριμένο σταθμό. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.

Είναι όλοι εκείνοι που μετά την οριστική απόφαση της Πολιτείας για τον τρόπο κατασκευής του σταθμού προσπάθησαν με κάθε τρόπο να καθυστερήσουν το έργο με δικαστικές προσφυγές. Aν δεν το είχαν κάνει, σήμερα το μετρό θα λειτουργούσε και οι Θεσσαλονικείς θα το χρησιμοποιούσαν.

Είναι όλοι εκείνοι που ακόμη και σήμερα και παρά τα ανωτέρω δεδομένα συνεχίζουν αμετανόητοι να προωθούν και να υπερασπίζονται την ατζέντα της ματαίωσης, της ακύρωσης, της στασιμότητας. Δυστυχώς, παρά τα χρόνια και τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των επιλογών τους, ο Γιάννης Μπουτάρης και οι συνεχιστές του εμμένουν να παρουσιάζουν το μαύρο – άσπρο και να βαφτίζουν πρόοδο καθετί που μπλοκάρει και καθυστερεί τα μεγάλα έργα που είχε και έχει ανάγκη η πόλη».

Δείτε ακόμη:
Βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα (pic)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.