ΕλλάδαΘέμα

Σέιχ Σου: Σε ισχύ και σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Και την Τρίτη 25/7 παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων στο Σέιχ Σου, λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλας Πατουλίδου, απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους στο τμήμα του Περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Πανοράματος – Χορτιάτη και πιο συγκεκριμένα:

-στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου)

-στο Δασόκτημα Πανοράματος(από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο)

-στη δασική περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί

Έκκληση για συμμόρφωση

Παράλληλα, η κα Πατουλίδου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (24/7) επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε ασυνείδητο πολίτη ο οποίος αδιαφορώντας για τους κινδύνους και τις προειδοποιήσεις, είχε πετάξει αναμμένο τσιγάρο σε πρανές του δρόμου δίπλα στο Σέιχ Σου.

Δείτε ακόμη:
Καιρός: «Καμίνι» και πάλι η χώρα – Θερμοκρασία έως και 45 βαθμούς Κελσίου

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.