Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα (pic)

Άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, στο κέντρο της πόλης.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παρχαρίδης, σχολιάζοντας:

«Κάποιοι μισούν το ωραίο, μισούν τον πολιτισμό, θέλουν το γκρι. Ο σημερινός βανδαλισμός του εκλογικού μας κέντρου έχει ηθικούς αυτουργούς που καλλιεργούν στην πόλη το μίσος και τον μηδενισμό. Οι δημότες της Θεσσαλονίκης δεν θα τους ακολουθήσουν…».

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Μετά το βανδαλισμό του εκλογικού κέντρου, ο κ. Ζέρβας ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Πίστευα ότι η επιλογή μας να φτιάξουμε ένα ανθρώπινο, εναλλακτικό και μετρημένο εκλογικό κέντρο που στην πρόσοψή του είχε ένα ωραίο γκράφιτι, φρέσκο, θα ήταν μια επιλογή κοντά στην αισθητική των περισσότερων. Το πιστεύω ακόμη και δεν το μετανιώνω.

Τώρα για αυτούς που επέλεξαν να το βανδαλίσουν και να μουντζουρώσουν με συνθήματα την πρόσοψη και το γκράφιτι, τί να πω; Εάν δεν τους αρκούν οι πληθωριστικοί τρόποι έκφρασης και δημοσίου λόγου των ημερών μας, πως να τους ζητήσεις να σεβαστούν το ‘άλλο”, τον δημόσιο και τον ιδιωτικό χώρο.

Εμείς συνεχίζουμε – δεν μας πτοεί».

Δείτε ακόμη:
Δ. Θεσσαλονίκης: Με παράδοση άλλων 19 αμαξιδίων σε νοσοκομεία και φορείς συνεχίζεται η δράση «Keep on Moving»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.