ΘέμαΤοπικά

Απέκτησε απινιδωτή η ΔΕΥΑΔΔ

Σε μια εξαιρετική κίνηση προέβη η διοίκηση της ΔΕΥΑΔΔ αποκτώντας αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή και παράλληλα προχώρησε στην εκπαίδευση των υπαλλήλων της επιχείρησης. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΔΔ:

“Στα πλαίσια της ασφάλειας του προσωπικού αλλά και του σημαντικού αριθμού πολιτών που εξυπηρετούνται καθημερινά από την Επιχείρηση, η ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα προμηθεύτηκε Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (CPR/AED). Ακολούθως πραγματοποίησε και την απαιτούμενη εκπαίδευση των υπαλλήλων της στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και της χρήσης του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (CPR/AED), από εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους εκπαιδευτές στον τομέα. Το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης & Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης είναι κατάλληλα σχεδιασμένο έτσι ώστε καθένας να είναι σε θέση να διαπιστώσει την απώλεια αναπνοής σε θύμα και να ανταποκριθεί έγκαιρα εφαρμόζοντας την τεχνική της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.