ΘέμαΠολιτική

Στο δρόμο για την κάλπη: Καράογλου, Μυλόπουλος, Κοκονάς (vid)

Λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, στο στούντιο της εκπομπής «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, φιλοξενήθηκαν οι Θεόδωρος Καράογλου, Γιάννης Μυλοπουλος και Θανάσης Κοκονάς.

Ο Θεόδωρος Καράογλου, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, ο Γιάννης Μυλόπουλος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης και ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ, σχολίασαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και αναφέρθηκαν εκτενώς στο διακύβευμα των εκλογών.

Μεταξύ άλλων, μίλησαν για την ακρίβεια και το αν επαρκούν τα κυβερνητικά μέτρα, το πρόγραμμα των κομμάτων τους και τις μετεκλογικές συνεργασίες. Σημαντικό μέρος της συζήτησης αφορούσε τη Θεσσαλονίκη, την πορεία των έργων και τις επενδύσεις που αναμένονται ή απαιτούνται να γίνουν τα επόμενα χρόνια στην πόλη.

Δείτε όλα όσα είπαν οι κύριοι Καράογλου, Μυλόπουλος και Κοκονάς:

Δείτε ακόμη:
Στο δρόμο για τις εκλογές: Καραγιαννίδης, Αμανατίδης, Γλαβίνας (vid)

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.