ΘέμαΤοπικά

Έκοψε πίτα ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Δέλτα (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Δέλτα. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, η δήμαρχος Δέλτα, Γερακίνα Μπισμπινά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρος Σταματάκης, και οι αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Παππάς, Δημήτριος Καμανάς, Κωνσταντίνος Βερβίτης, καθώς και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.

Όσο για το φλουρί, έπεσε στους εργαζόμενους στο υπό κατάργηση ΚΠΟΔΔ, στους οποίους η δήμαρχος έδωσε από δύο ημέρες άδεια.

Η σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

«Πλήθος συναδέλφων διασκέδασαν όλοι μαζί στην καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου.. Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Γ. Μπισμπινά, ο Πρόεδρος Δ. Συμβουλίου και Δ.Σ ΔΕΥΑΑΔ Σ. Σταματάκης, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Παππάς, Δ. Καμανάς, Κ. Βερβίτης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Γ. Κυριακίδης..

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στους συναδέλφους του πρώην ΚΠΟΔΔ στους οποίους δόθηκε από τη Δήμαρχο δύο μέρες άδεια.

Τα φλουριά του συλλόγου ήταν 3 δωροεπιταγές των 60€ (οι τυχερές Γαλατίδου Αντριάνα, Μήτκου Μαρια και Δούνου Αγάπη) από γνωστό πολυκατάστημα και ένα διήμερο ταξίδι σε οποιοδήποτε προορισμό για δύο άτομα αξίας 200€ (τυχερός ο Ραπτίδης Στέλιος) κι ένα φυλαχτό της Παναγίας Σουμελά από τον κ Γ.Κυριακίδη (τυχερός ο Γιαννακός Χρήστος).

Καλή χρονιά συνάδελφοι… με αγώνες για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς μας, για επαναφορά των δώρων Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας, για μονιμοποίηση των συμβασιούχων covid, για καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής για όλους μας».

Δείτε ακόμη:
Συνάντηση Μπισμπινά για την Κεντρική Αγορά και το «Save the Food»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.