ΕλλάδαΘέμα

Τέμπη: Τι συμβαίνει στον ΟΣΕ και τι στη Μεγάλη Βρετανία (vid)

Άκρως κατατοπιστικές για το τι συμβαίνει στον ΟΣΕ και τι στη Μεγάλη Βρετανία είναι οι τοποθετήσεις του Αλέξανδρου Τζαμπαζλή και Αντώνη Κουνάβου στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1.

Ο κ. Τζαμπαζλής, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «εάν έφταιγε μόνο ο σταθμάρχης για την τραγωδία στ Τέμπη». Εξήγησε πώς λειτουργεί το σύστημα στον ΟΣΕ, ποιες είναι οι ελλείψεις προσωπικού και τι προειδοποιήσεις είχαν κάνει οι εργαζόμενοι.

Ο κ. Κουνάβος από την πλευρά του, όντας chartered civil engineer στη Μεγάλη Βρετανία, με μεγάλη εμπειρία στις σιδηροδρομικές υποδομές, εξήγησε τι συμβαίνει στη Γηραιά Αλβιώνα, πώς λειτούργησε εκεί η συνεργασία Δημοσίου – Ιδιωτών και πώς δύο δυστυχήματα σε διάστημα λίγων ημερών ταρακούνησε τους υπεύθυνους και τους οδήγησε στη λήψη μίας σειράς μέτρων ασφαλείας. Παράλληλα, εξήγησε γιατί είναι ιδιαιτέρως ακριβά τα έργα σηματοδότησης.

Δείτε όλα όσα είπαν οι Αλέξανδρος Τζαμπαζλής και Αντώνης Κουνάβος:

Δείτε ακόμη:
Θ. Καράογλου – Γ. Αρβανιτίδης για την τραγωδία στα Τέμπη (vid)

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.