ΘέμαΠολιτική

Ιφιγένεια Καμτσίδου, Άρης Στυλιανού για την τροπολογία Κασιδιάρη (vid)

Τις νομικές, συνταγματικές και πολιτικές πτυχές της τροπολογίας για το μόρφωμα Κασιδιάρη ανέλυσαν στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, οι Ιφιγένεια Καμτσίδου και Άρης Στυλιανού.

Η καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Ιφιγένεια Καμτσίδου ανέλυσε τις νομικές και συνταγματικές προεκτάσεις του ζητήματος. Μίλησε για το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο καλείται ο Άρειος Πάγος να εξετάσει και να αποφανθεί για τις αιτήσεις των κομμάτων, καθώς και για τη δυσκολία να βρεθούν οι αποδείξεις που απαιτούνται.

Από την πλευρά του, ο Άρης Στυλιανού, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέρθηκε στις πολιτικές πτυχές του ζητήματος. Έκανε λόγο για λάθος χειρισμούς από την πλευρά της κυβέρνησης και εξήγησε γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση αρνήθηκε να υπερψηφίσει την τροπολογία Κασιδιάρη.

Δείτε όλα όσα είπαν για την τροπολογία Κασιδιάρη οι Ι. Καμτσίδου και Α. Στυλιανού:

Δείτε ακόμη:
Καράογλου, Γιωτάκη, Στοΐτσας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» (vid)

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.