Στα ΤΕΙ η Κωνσταντινίδου

Επίσκεψη στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Ανατολή Κωνσταντινίδου Πολιτευτής Ν.Δ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης –Δημοτική Σύμβουλος-πρ.Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και εκπαιδευτικός όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη.

Συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη χώρα μας και με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε δράσεις η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την καμπάνια-εκστρατεία ενημέρωσης «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» που έχει δημιουργήσει με δική της πρωτοβουλία από το 2015 για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η οποία θα πραγματοποιήσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου ημερίδα με θέμα τη βία κατά των γυναικών στις 15 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου συνεχάρει τον κ.Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη για το έργο του ως Πρόεδρο του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης ,του ευχήθηκε καλή δύναμη και ευελπιστεί και σε μελλοντικές συνεργασίες.

Η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου με την καμπάνια «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» θα πραγματοποιήσει ημερίδες ενημέρωσης σε συνεργασία και με άλλους φορείς της Θεσσαλονίκης.

Αρέσει σε %d bloggers: