Τοπικά

Στα ΤΕΙ η Κωνσταντινίδου

Επίσκεψη στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Ανατολή Κωνσταντινίδου Πολιτευτής Ν.Δ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης –Δημοτική Σύμβουλος-πρ.Αντιδήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και εκπαιδευτικός όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΑΤΕΙ-Θ κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη.

Συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη χώρα μας και με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε δράσεις η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την καμπάνια-εκστρατεία ενημέρωσης «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» που έχει δημιουργήσει με δική της πρωτοβουλία από το 2015 για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η οποία θα πραγματοποιήσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου ημερίδα με θέμα τη βία κατά των γυναικών στις 15 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου συνεχάρει τον κ.Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη για το έργο του ως Πρόεδρο του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης ,του ευχήθηκε καλή δύναμη και ευελπιστεί και σε μελλοντικές συνεργασίες.

Η κ.Ανατολή Κωνσταντινίδου με την καμπάνια «ΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ» θα πραγματοποιήσει ημερίδες ενημέρωσης σε συνεργασία και με άλλους φορείς της Θεσσαλονίκης.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.