Ρήγμα με Βαμβάκο – Πήρε τις λιγότερες ψήφους στην Οικονομική Επιτροπή

Η σημερινή(05/03) ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής κατέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο τις εσωτερικές διαφορές στα μέλη της πλειοψηφίας. Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων φανερώνει αυτή την εικόνα μιας και σε σύνολο 33 ψήφων πρώτος αναδείχθηκε ο Ανέστης Πετρίδης με 32 ψήφους και τον ακολούθησαν με 31 οι Γλώσσης, Ρήγας, 30 πήραν οι Ζάχος, Χαλκίδης, Γουρουνίδης και τους ακολούθησε με 27 η Μπαλογιάννη και ο Βαμβάκος με 26 ψήφους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βαμβάκος έχει εντός της ομάδας αντιπάθειες και τώρα σε μια μυστική ψηφοφορία βρέθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν αυτές από άτομα που βρίσκονται στην παράταξη του Φωτόπουλου. Η ανάλυση λέει ότι αν εξαιρέσουμε τις δύο ψήφους των Πετρίδη – Χ’Κυριάκου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων η διαρροή έφτασε τις πέντε ψήφους συνολικά. Την ώρα βέβαια που αξίζει να σημειώσουμε ότι η δημοφιλία του στην κοινωνία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο…

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
Αρέσει σε %d bloggers: