Τοπικά

Ρήγμα με Βαμβάκο – Πήρε τις λιγότερες ψήφους στην Οικονομική Επιτροπή

Η σημερινή(05/03) ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής κατέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο τις εσωτερικές διαφορές στα μέλη της πλειοψηφίας. Η ανάγνωση των αποτελεσμάτων φανερώνει αυτή την εικόνα μιας και σε σύνολο 33 ψήφων πρώτος αναδείχθηκε ο Ανέστης Πετρίδης με 32 ψήφους και τον ακολούθησαν με 31 οι Γλώσσης, Ρήγας, 30 πήραν οι Ζάχος, Χαλκίδης, Γουρουνίδης και τους ακολούθησε με 27 η Μπαλογιάννη και ο Βαμβάκος με 26 ψήφους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βαμβάκος έχει εντός της ομάδας αντιπάθειες και τώρα σε μια μυστική ψηφοφορία βρέθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν αυτές από άτομα που βρίσκονται στην παράταξη του Φωτόπουλου. Η ανάλυση λέει ότι αν εξαιρέσουμε τις δύο ψήφους των Πετρίδη – Χ’Κυριάκου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων η διαρροή έφτασε τις πέντε ψήφους συνολικά. Την ώρα βέβαια που αξίζει να σημειώσουμε ότι η δημοφιλία του στην κοινωνία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο…

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.