Τοπικά

Ο Γιώργος Κορωναίος υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Καλοχωρίου με το συνδυασμό της Γερακίνας Μπισμπινά θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο Γιώργος Κορωναίος.

Η σχετική ανάρτηση της κας Μπισμπινά αναφέρει:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία τον Γιώργο Κορωναίο, ως υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Καλοχωρίου.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στη Χίο. Από το 2009 κατοικεί μόνιμα στο Καλοχώρι. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Πλοίαρχων Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών και είναι παντρεμένος με την Ελένη Γιοβανοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Στον κοινωνικό τομέα, ο Γιώργος έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφοσίωση. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλοχωρίου από το 2016, και αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη διετής θητεία του στη θέση.

Επιπλέον, είναι ο εμπνευστής του διασυλλογικού οργάνου “Συμβούλιο Συλλόγων Καλοχωρίου” και πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Δέλτα για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Είναι επίσης μουσικός, παίζοντας έγχορδα λαϊκά και παραδοσιακά όργανα, και έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολιτιστικές, αθλητικές και οικολογικές δράσεις στο Καλοχώρι, είτε ως διοργανωτής είτε ως εθελοντής.

Φέτος, αποφασίζει να πάρει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για πρώτη φορά, ως υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Καλοχωρίου, ελπίζοντας να αφιερώσει τον καλύτερό του εαυτό στην κοινότητα που τόσο αγαπά.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Η Νικολέτα Κουκουρίκη υποψήφια με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.