Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Στη μάχη με τις φλόγες από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο οικόπεδο που εναποτίθενται τα ογκώδη των Δήμων Θεσσαλονίκης και Κορδελιού – Ευόσμου, βρέθηκε στο σημείο ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Πέτρος Μεσθανεύς, αντιδήμαρχοι.

Μαζί με τους 16 πυροσβέστες και τα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα που επιχειρούν στο σημείο, στη μάχη με τις φλόγες ρίχτηκαν υπάλληλοι του Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου με οχήματα του δήμου για την κατάσβεσή της.

Δεν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή και καμία από τις παρακείμενες επιχειρήσεις.

Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου φρόντισε να φέρει τροφή και νερά στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες, για να μην επεκταθεί.

«Η φωτιά ξέσπασε σε οριοθετημένο και αδειοδοτημένο ιδιωτικό χώρα, ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει σύμβαση με τους δύο δήμους. Όλη τη νύχτα ο μηχανισμός του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα βρίσκεται σε επιφυλακή, για να μην πάρει η φωτιά μεγαλύτερες διαστάσεις», ανέφερε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Δείτε σε video τη δήλωση του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

Δείτε ακόμη:
Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Η αποχώρηση της αντιπολίτευσης και ο… ΠΑΟΚ

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.