ΘέμαΤοπικά

Ο Θάνος Αποστόλου υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Σίνδου με το συνδυασμό της Γερακίνας Μπισμπινά θα είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Θάνος Αποστόλου.

Το καλωσόρισμα της κας Μπισμπινά αναφέρει τα εξής:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία τον Θάνο Αποστόλου ως υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Σίνδου.

Ο Θάνος Απόστολου, γιος του Μιλτιάδη Αποστόλου και της Καλλιόπης Ντουκούτση, είναι μόνιμος κάτοικος Σίνδου τα τελευταία 20 χρόνια. Έχοντας σπουδάσει Μάρκετινγκ στο ΤΕΙ, έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρίες στους τομείς του μάρκετινγκ και των πωλήσεων. Τα τελευταία 13 χρόνια, ασχολείται με την εμπορία επίπλων και είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Think ΑΕ».

Πέρα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ο Θάνος συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινότητα. Για χρόνια υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ομάδας βόλεϊ “ΑΕ Δέλτα”, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος στην “Ομόνοια Σίνδου” και είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του “Marketing Club”. Η πολυδιάστατη εμπειρία και η αφοσίωση του στην κοινότητα καθιστούν την συμβολή του σημαντική στην κοινότητα.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Ο Νίκος Γεωργιάδης υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.