ΘέμαΤοπικά

Δ. Δέλτα: Δεν κατεβαίνει ο Μανωλόπουλος και στηρίζει Ιωαννίδη

Ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Δέλτα και ανακοίνωσε τη στήριξή του στο δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο κ. Μανωλόπουλος, πάντως, έκανε γνωστό πως ο ίδιος δεν θα είναι καν υποψήφιος και πως άλλα μέλη της παράταξής του θα ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Ιωαννίδη.

Η δήλωση του κ. Ιωαννίδη:

«Σε αυτές τις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης θέτουμε τις προσδοκίες μας σε ρεαλιστική βάση και εργαζόμαστε για ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό με κοινό παρονομαστή την ευθύνη, την διαφάνεια και την εργατικότητα.

Στόχος μας από την ίδρυση της παράταξής μας «Μπροστά Μαζί» παραμένει η αντίληψη της σύμπραξης και της κοινής πορείας με δυνάμεις και ενεργούς πολίτες που έχουμε κοινό όραμα για τον τόπο μας. Αυτές οι συγκλήσεις είναι που δίνουν προβάδισμα στο «εμείς» και θέτουν ψηλά τον πήχη για έναν Δήμο Δέλτα με ανάπτυξη και προοπτική.

Μια τέτοια σύγκλιση σε πολλά επίπεδα πετύχαμε με τον Κωνσταντίνο Μανωλόπουλο, έναν ενεργό πολίτη του δήμου μας και την αυτοδιοικητική του ομάδα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του! Τους υποδεχόμαστε και συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία προς την νίκη για έναν Δήμο λειτουργικό και βιώσιμο για τους πολίτες.

Η παράταξη μας «Μπροστά Μαζί» είναι ανοιχτή σε κάθε δημιουργική πρόταση με αφετηρία και γνώμονα το καλό του τόπου μας».

Ο κ. Μανωλόπουλος δήλωσε:

«Έχω μάθει να προσφέρω στον τόπο μου, στους συγχωριανούς μου, είτε ως συνάνθρωπος, είτε μέσα από το ιατρικό μου επάγγελμα. Αυτό ήθελα να συνεχίσω να κάνω και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δυστυχώς, συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται από την αγάπη για το κοινό καλό και την ανιδιοτελή προσπάθεια που ξεκίνησα εγώ και η ομάδα μου. Για αυτό το λόγο αποσύρω την υποψηφιότητα μου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.

Ως ενεργός πολίτης θα προσπαθώ να κάνω καλύτερο τον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνω το παιδί μου. Γιατί νοιάζομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη του. Με γνώμονα λοιπόν το καλό του τόπου μου συναντήθηκα με τον σημερινό δήμαρχο Δέλτα, Γιάννη Ιωαννίδη με τον οποίο διαπιστώσαμε μέσα από κοινή ανταλλαγή απόψεων ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Εγώ, προσωπικά, δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος, ωστόσο, η ομάδα «Πρώτος ο Δέλτα» στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Ιωαννίδη με τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του μελών της παράταξής μας».

Δείτε ακόμη:
Ιωαννίδης: Οι πρώτοι 101 υποψήφιοι της παράταξης «Μπροστά Μαζί

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.