Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Μιλάμε Πολιτικά με τη Χρύσα Αράπογλου (vid)

Για τα σχέδιά της για την επόμενη ημέρα της Καλαμαριάς, τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει το δήμο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και γιατί πιστεύει πως η Καλαμαριά εκπέμπει SOS επί διοίκησης Δαρδαμανέλη μίλησε στους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη η Χρύσα Αράπογλου.

Η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς, μία ημέρα μετά τη μεγάλη εκδήλωσή της στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει το δήμο με την παράταξη «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη», βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Μιλάμε Πολιτικά» του Europe 1.

Η Χρύσα Αράπογλου μίλησε μεταξύ άλλων για τα μεγάλα και ανοικτά μέτωπα του Δήμου Καλαμαριάς και κατηγόρησε το δήμαρχο και τους συνεργάτες του για απουσία διάθεσης διεκδίκησης και για αυταρχικό τρόπο διοίκησης.

Παράλληλα, επεσήμανε πως ο αγώνας της παράταξής της είναι μονομέτωπος, τονίζοντας πως ήδη έχει συγκροτηθεί μία μεγάλη συμμαχία δυνάμεων, από την οποία δεν περισσεύει κανείς που θέλει το πραγματικό καλό της πόλης στην πράξη και όχι στα λόγια.

Δείτε σε video όλα όσα είπε η Χρύσα Αράπογλου στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά»:
Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.

Δείτε ακόμη:
Καράογλου – Πετρίδης: «Να αναβαθμιστεί η Β’ Θεσσαλονίκης»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.