ΘέμαΤοπικά

Δήμος Δέλτα: Εντυπωσιακή η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από τους πολίτες

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των δημοτών του Δήμου Δέλτα στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από το σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Δήμο Δέλτα παραδόθηκε, για να φτάσει μέσω της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και της ΚΕΔΕ στις πληγείσες περιοχές.

Το θαυμασμό  και την ευγνωμοσύνη του προς τους δημότες εξέφρασε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, ευχαριστώντας θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

«Η αλληλεγγύη είναι ριζωμένη στις καρδιές όλων και η συμβολή σε κάθε κάλεσμα βοήθειας είναι συγκινητική», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, την αρμόδια αντιδήμαρχο Βούλα Ελευθεριάδου και τους εθελοντές που συνέδραμαν στη συλλογή, την τακτοποίηση και τη μεταφορά των ειδών.

Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε ο Δήμος Δέλτα παραδόθηκε, για να φτάσει μέσω ΠΕΔΚΜ και ΚΕΔΕ στις πληγείσες περιοχές.

Δείτε ακόμη:
Δήμος Δέλτα: Παράταση ως τις 13/2 για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.