Τοπικά

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ! Το είδαμε και αυτό στον Δήμο Δέλτα

Το είδαμε και αυτό στον Δήμο Δέλτα, την Αστυνομία με τους δικαστικούς επιμελητές να σταματούν μέσα στο δρόμο οχήματα του Δήμου Δέλτα και να τα κατάσχουν για οφειλή του Δήμου η οποία δεν είχε πληρωθεί.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της για το επίπεδο της λειτουργίας του Δήμου Δέλτα καθώς φυσικά και δεν έφτασε η υπόθεση στο σημείο αυτό χωρίς να έχουν γνώση οι υπηρεσίες και ο Δήμαρχος κ. Μίμης Φωτόπουλος.

Μάλιστα ο Δήμαρχος μόλις ενημερώθηκε έφτασε στο σημείο, άλλα δυστυχώς για τον ίδιο δεν έφτανε μόνο η παρουσία του για να λυθεί το πρόβλημα. Άλλωστε δεν λύνονται όλα τα προβλήματα με λόγια, άλλα χρειάζονται πράξεις τις οποίες δεν έκανε ο Δήμος και έτσι έγινε αυτή η κίνηση που ρεζιλεύει τον Δήμο ο οποίος πρέπει να δώσει εξηγήσει για το «φιάσκο».

Μάλιστα μέχρι να πληρωθεί το χαμηλό σχετικά -για Δήμο- ποσό των περίπου 25 χιλ. ευρώ μπλοκαρίστηκαν και οι λογαριασμοί του Δήμου Δέλτα, όπως ακριβώς γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πλέον ο λόγος ανήκει στον Δήμαρχο ο οποίος καλείται να εξηγήσει πως έγινε αυτό το απίστευτο περιστατικό και να αποδώσει ευθύνες εκεί όπου υπάρχουνε. Πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό λέει πολλά τόσο για την λειτουργία, όσο και για την οργάνωση του Δήμου Δέλτα…

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της DEΛΤΑ press

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.