Τοπικά

Σοβαρά προβλήματα με το νερό στα Διαβατά

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών που ξεκίνησαν ήδη από την χθεσινή ημέρα στις νέες εργατικές κατοικίες όπου και πάγωσε η κεντρική βάνα και χρειάστηκε να την ξεπαγώσουν χθες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του νερού.

Καθώς όμως και σήμερα(08/01) υπήρξε και πάλι το ίδιο πρόβλημα και επιχειρήθηκε να λυθεί με τον ίδιο τρόπο υπήρξε μεγαλύτερη ζημιά καθώς η βάνα έσπασε και πλέον πρέπει να περιμένουν οι κάτοικοι στις νέες εργατικές μέχρι αύριο να αποκατασταθεί το δίκτυο.

Εσπασε ο κεντρικός αγωγός

Όμως σήμερα το μεσημέρι για την περιοχή των Διαβατών – Ν. Μαγνησίας προέκυψε νέο πρόβλημα καθώς έσπασε ο κεντρικός αγωγός νερού για την περιοχή και στην αερογέφυρα για Νεοχωρούδα έχει πολύ μεγάλη διαρροή υδάτων και η πίεση σε όλες τις κατοικίες είναι μικρή με τα διαμερίσματα που είναι υψηλότερα από τον δεύτερο όροφο έχουν ελάχιστο ή καθόλου νερό.

Η βλάβη σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά θα αποκατασταθεί αύριο.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.