ΘέμαΤοπικά

Αστυνομική επιχείρηση στους Δήμους Δέλτα, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21/8 σε περιοχές στους Δήμους Δέλτα, Παύλου Μελά και Ωραιοκάστρου.

Στόχος της επιχείρησης η αντιμετώπιση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και της περαιτέρω διακίνησής τους. Ελέγχθηκαν άτομα και οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Πρωινές ώρες χθες (21-08-2023) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές των Δήμων Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Παύλου Μελά, στο πλαίσιο ελέγχου επιχειρήσεων και εταιρειών με σκοπό την αντιμετώπιση της κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και την περαιτέρω διακίνησή τους.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος της ίδιας Διεύθυνσης, των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς και αρμοδίων υπαλλήλων της Υ.Ε.Ε.Δ.Ε., της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος/Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησαν σε έρευνες και ελέγχους.

Συγκεκριμένα:

Διενεργήθηκαν (3) έρευνες,

Ελέγχθηκαν (54) άτομα και

(36) οχήματα,

ενώ βεβαιώθηκαν:

(11) διοικητικά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. και (2) πλημμελήματα Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

(1) διοικητικό πρόστιμο για ανασφάλιστη εργασία.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Δείτε ακόμη:
Διακοπή νερού σε Χαλάστρα – Ανατολικό την Τρίτη 22/8 λόγω βλάβης

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.