ΘέμαΠολιτιστικάΤοπικά

ΚΠΟΔΔ: Ρυθμός και άρωμα Χριστουγέννων στο Δήμο Δέλτα

Ο ρυθμός και η χαρά επέστρεψαν στο Δήμο Δέλτα, καθώς ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα οργάνωσε μία σειρά λαμπερών εκδηλώσεων ενόψει Χριστουγέννων.

Η πανδημία και οι περιορισμοί που είχε επιφέρει τα προηγούμενα χρόνια, είχαν υποχρεώσει το Δήμο Δέλτα –και τους υπόλοιπους δήμους – σε λιτούς εορτασμούς και αποφυγή εκδηλώσεων με πολυκοσμία. Φέτος, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν, η… κανονικότητα επέστρεψε και ο ΚΠΟΔΔ δεν έχασε την ευκαιρία να οργανώσει μία σειρά εκδηλώσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν σε κάθε δημοτική κοινότητα του Δήμου Δέλτα.

Οι εκδηλώσεις ανάμματος δέντρου ξεκίνησαν από τη Σίνδο, όπου ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά, μαζί με τους εμψυχωτές, τους facepainters, τους φωτογράφους και τα βεγγαλικά, συνέθεσαν μία λαμπερή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Πλήθος κόσμου διασκέδασε με τους ήχους χαρούμενων τραγουδιών, τα κάλαντα μαθητών, τα bazaar των συλλόγων και το σκηνικό με το χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες μαθητές, δασκάλους, πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, φορείς και όλες τις ομάδες που χάρισαν ζεστασιά και αγάπη με την παρουσία τους.

Ανάλογες εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν σε κάθε δημοτική κοινότητα του Δήμου Δέλτα, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Ταξίδι με τη συνεργασία της Ορχήστρας Νέων Σίνδου.

*Όπως δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της DELTA Press

Δείτε ακόμη:
Πόλος έλξης το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στη Σίνδο (pics, vid)

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.