ΘέμαΤοπικά

Ιωαννίδης: «Ο δήμος Δέλτα να γίνει ένας δήμος κόσμημα για τη δυτική Θεσσαλονίκη»

Στο στόχο να γίνει ο δήμος Δέλτα «ένας δήμος κόσμημα για τη δυτική Θεσσαλονίκη» αναφέρθηκε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, στην πρώτη διευρυμένη συνάντηση με τους 173 υποψηφίους της παράταξής του.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Ιωαννίδης αναφέρει:

«Μήνυμα νίκης και συνοχής έστειλε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης και επικεφαλής της παράταξης Μπροστά Μαζί από την Σίνδο!

Στην πρώτη διευρυμένη συνάντηση με τους 173 υποψήφιους της παράταξης καλωσόρισε τα νέα μέλη της μεγαλύτερης και ποιοτικότερης αυτοδιοικητικής παράταξη του δήμου Δέλτα.

«Συμμετέχουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με έναν στόχο, να δημιουργήσουμε έργο και έχουμε το διαβατήριο της εντιμότητας της ηθικής της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας. Με την εμπειρία της διοίκησης και με τους νέους υποψήφιους μας η παράταξη μας «Μπροστά Μαζί» αποτελεί ένα μοναδικό «κράμα» ισχύος και δυναμικής για την επόμενη ήμερα στο δήμο Δέλτα» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην ανθρωπογεωγραφία της περιοχής και την πολυσυλλεκτικότητα του ψηφοδελτίου που περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές διαστρωματώσεις.

«Στο ψηφοδέλτιο μας περικλείονται επιστήμονες αγρότες άνεργοι νοικοκυρές και άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Φιλοδοξούμε οι πολίτες να μας εμπιστευτούν ως την ικανότερη δύναμη προοπτικής για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας» υπογράμμισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο Δήμαρχος Δέλτα και επικεφαλής της παράταξης Μπροστά Μαζί, έκανε έναν απολογισμό έργου επισημαίνοντας τις δυσκολίες που προέκυψαν εξαιτίας του προηγούμενου εκλογικού νόμου και τις αναταράξεις που προέκυψαν από τις διαφορές και τις αποκλείσεις απόψεων με τις άλλες παρατάξεις που συμμετείχαν στη διοίκηση του Δήμου Δέλτα.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην πανδημία που επι 2,5 χρόνια προκάλεσε συνέπειες με βασικότερη την έλλειψη επικοινωνίας με την κοινωνία.

«Λειτουργήσαμε μέσα στην πανδημία και παράγαμε έργο.Η ενεργειακή κρίση και η αύξηση των τιμών τίναξε στον αέρα διαγωνισμούς για ανάληψη έργων που επαναδημοπρατήθηκαν» τόνισε και ανακοίνωσε ότι τα εν εξελίξει έργα μαζί με αυτά που σχεδιάζονται για τον Δήμο Δελτα ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 40.000.000 ευρώ και αφορούν σε όλες τις κοινότητες».

Υπογράμμισε οτι για πρώτη φορά στον Δήμο Δέλτα έγινε απολογισμός οικονομικών πεπραγμένων με απόλυτη διαφάνεια για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών.

«Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε» τόνισε και αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο της τροφοδοσίας με πόσιμο νερό στον Αξιό που μόνο η σημερινή διοίκηση τόλμησε να φέρει σε πέρας δίνοντας το αυτονόητο αγαθό στους κατοίκους του Αξιού!

«Καταφέραμε να παραμείνουν τα τμήματα του ΔΙΠΑΕ στη Σίνδο να μην γίνουν τα πλευρικά διόδια στη Χαλαστρα και μια σειρά άλλων καθημερινών αγώνων σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο» τόνισε και αναφέρθηκε στις προσπάθειες προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων «με ένα ανοιχτό δίχτυ προστασιας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με ένα άρτια συγκροτημένο κοινωνικό Ιατρειο κοινωνικό Φαρμακειο και παροχές».

Ο Δήμαρχος Δέλτα και εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο, έδωσε έμφαση και σε λάθη του παρελθόντος που όπως είπε «αποτέλεσαν διδαχή για την επόμενη ημέρα».

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ξεδίπλωσε το όραμα του για την επόμενη ημέρα ώστε να γίνει ο δημος Δέλτα ένας δημος κόσμημα για την δυτική Θεσσαλονίκη.

«Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις είμαστε μια καθαρή παράταξη που θα κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση διότι ξέρουμε πως να παράγουμε έργο και μπορούμε να προχωρήσουμε με δυναμική για το μέλλον» ανέφερε.

Δίνοντας το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας ο Γιάννης Ιωαννιδης είπε ότι στόχος είναι η επόμενη πενταετία να κυλήσει με εργατικότητα, διαφάνεια και αξιοπρέπεια.

«Από τους 173 που είμαστε στην ομάδα δεν περισσεύει κανείς όλοι πρέπει να εργαστούμε για την νίκη».

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στην παράταξη με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο και στην παράταξη του Κωνσταντίνου Μανωλοπούλου που έδειξαν εμπιστοσύνη στο όραμα του και προσχώρησαν στην νέα διευρυμένη παράταξη «Μπροστά Μαζί» καλώντας τους δημότες να δείξουν εμπιστοσύνη με την ψήφο τους.

Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος: Μια νέα ιστορική εποχή ξεκινά για το δήμο Δέλτα

«Δημιουργούμε μια υπεραξία ενωθήκαμε μέσα από την ηθική την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα και αυτό είναι το αφήγημα μας για την επόμενη ημέρα. Στηρίζουμε τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη να διεκδικήσουμε μαζί την διοίκηση του Δημου. Θα φέρουμε ανάπτυξη διότι μιλούν ήδη οι αριθμοί και τα έργα που γίνονται από όλες τις αντιδημαρχίες και σε όλες τις κοινότητες. Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας» ανέφερε ο Αλεξανδρος Διαμαντοπουλος.

Κωνσταντίνος Μανωλοπουλος: Μας κέρδισε η εντιμότητα και η ηθική του Γιάννη Ιωαννίδη

«Όλοι με ρωτάνε γιατί με τον Ιωαννίδη; και απαντώ: Διότι είναι έντιμος» είπε ο Κωνσταντίνος Μανωλόπουλος και τόνισε ότι αυτή η παράταξη έχει

όραμα για τον τόπο και εμείς είμαστε εδώ για να το υπηρετήσουμε

Στην εκδήλωση μίλησαν πρώην αυτοδιοικητικοί και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δίνοντας το στίγμα της προεκλογικής περιόδου».

Δείτε ακόμη:
Εγρήγορση και επαγρύπνηση ζήτησε ο Ιωαννίδης

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.