ΘέμαΤοπικά

Νάκος Δημητριάδης: Το μήνυμα στους υποψήφιους της παράταξής του

Τρεις πυλώνες διοίκησης και λειτουργίας παρουσίασε ο Νάκος Δημητριάδης στους υποψήφιους της παράταξής του, «Νέα Πορεία για το Δήμο Δέλτα».

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Κάλεσμα νίκης, αλλά και μήνυμα ενότητας και προοπτικής, απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα, Ιορδάνης (Νάκος) Δημητριάδης απευθυνόμενος στο σύνολο των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Νέα Πορεία για το Δήμο Δέλτα”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επισήμανε με έμφαση το γεγονός ότι μέσα σε 43 μόλις ημέρες δημιουργήθηκε μία πλήρης, ισχυρή, καθαρή και νέα σε μεγάλο βαθμό ομάδα ανθρώπων, που διεκδικεί το Δήμο Δέλτα μακριά από νοοτροπίες και τακτικές που τον κρατάνε χρόνια πίσω.

«Λέμε Φτάνει, σε έναν περίεργο τρόπο διοίκησης από αμφιλεγόμενες προσωπικότητες. Φτάνει σε πρακτικές που παραπέμπουν σε σκοτεινά παρελθόντα. Φτάνει, στο να μας διοικούν επαγγελματίες αριβίστες, που εκτός της αναξιοκρατίας και του θολού περιβάλλοντος στο οποίο ανεχόμαστε να δρουν, επιπρόσθετα χρησιμοποιούν απειλές και ύβρεις κατά προσωπικοτήτων» τόνισε ο Νάκος Δημητριάδης.

Παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες διοίκησης και λειτουργίας, που θα στηρίξουν την επόμενη μέρα στο Δήμο Δέλτα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα υπογράμμισε τα ακόλουθα:

1ος. Αναβάθμιση των θεσμικών λειτουργιών:

Θα θέσουμε διαδικασίες με τις οποίες θα αυξήσουμε τη συμμετοχή των δημοτών, στη νέα διοίκηση.

Θα αναβαθμίσουμε το ρόλο των τοπικών συμβουλίων και ειδικά του προέδρου της κοινότητας, σαν να είναι ένας τοπικός Δήμαρχος.

Θα θεσπίσουμε τη «γραμμή του δημότη» στην οποία ο καθένας θα μπορεί να θέτει το πρόβλημά του και να παίρνει υπεύθυνες απαντήσεις.

Θα αναβαθμίσουμε τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και οι συνεδριάσεις του θα μεταδίδονται διαδικτυακά με στόχο την ενημέρωση του δημότη.

2ος. Έλεγχος – Λογοδοσία

Διαφάνεια από την πρώτη μέρα, έλεγχος πεπραγμένων, απολογισμός έργου κάθε χρόνο.

3ος. Εκσυγχρονισμός – Ομαδική δουλειά

Νέες τεχνολογίες και απλούστευση διαδικασιών για καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών. Πρέπει η τεχνολογία να μπει στο Δήμο μας.

Χρειάζεται ομαδική δουλειά, συνεννόηση, καλό κλίμα, πρωτοβουλίες και ωφέλιμες προτάσεις.

“Να θυμάστε ότι οι ενωμένες και δυνατές ομάδες γράφουν ιστορία. Στην ομάδα μας, σε κάθε εκλογική Περιφέρεια, σε Εχέδωρο, Χαλάστρα και Αξιό, σε κάθε κοινότητα έχουμε έμπειρους και έντιμους αυτοδιοικητικούς. Ο σκοπός μας είναι κοινός και είναι ένας. Η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ” κατέληξε ο κ. Δημητριάδης».

Δείτε ακόμη:
Οι 132+1 υποψήφιοι της παράταξης του Νάκου Δημητριάδη

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.