ΑθλητικάΘέμα

ΕΠΟ: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλου Ελλάδος

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίζει, βεβαίως, είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός (αριθμός φιλάθλων κτλ), καθώς αυτές θα εξαρτηθούν από τη σχετική απόφαση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαψεύδει ότι χρωστά χρήματα στο ΟΑΚΑ για τις εργασίες του περσινού Κυπέλλου και προσθέτει ότι δεν έχει αποστείλει επιστολή στο εν λόγω γήπεδο για τη διεξαγωγή του φετινού τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με την φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ως προς το γήπεδο τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώνουμε τα εξής.

1. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ.

2. Οι προδιαγραφές τέλεσης του αγώνα εξαρτώνται από την απόφαση που θα λάβει ο Δήμος Βόλου, στον οποίο ανήκει η κατοχή του γηπέδου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

3. Οι προδιαγραφές αυτές θα συζητηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στις 27.4.2023

4. Η οποιαδήποτε αλλαγή γηπέδου είναι εκτός προκήρυξης και απαιτεί τη συναίνεση των δύο ομάδων.

5. Για τον λόγο αυτό, η ΕΠΟ δεν έχει αποστείλει, μέχρι τώρα, επιστολή στο ΟΑΚΑ, αλλά διερεύνησε μόνο την τεχνική δυνατότητα χρήσης του σταδίου λόγω των εκτελούμενων εργασιών.

6. Η ΕΠΟ ουδέν οφείλει στο ΟΑΚΑ. Όσοι υπεργολάβοι, από εργασίες του περσινού τελικού, έχουν αποστείλει τιμολόγια, έχουν εξοφληθεί.

Δείτε ακόμη
Κύπελλο Ελλάδος: Τέλος η Κύπρος – Επιστολή ΕΠΟ σε Μπέο!

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.