ΑθλητικάΘέμα

Κύπελλο Ελλάδος: Τέλος η Κύπρος – Επιστολή ΕΠΟ σε Μπέο!

Ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδος παραμένει στον αέρα, καθώς οριστικά η Κύπρος απάντησε αρνητικά στο αίτημα διεξαγωγής του αγώνα στο ΓΣΠ. Μπορεί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ήταν θετική ως προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο η κυπριακή αστυνομία άναψε «κόκκινο».

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η κυπριακή αστυνομία:

«Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κύπρο. Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης. Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών».

Στροφή ΕΠΟ σε Βόλο και… Μπέο

Πλέον, η ΕΠΟ καλείται να βρει λύση, μετά το «φιάσκο» της Κύπρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Μεγάλη Πέμπτη θα σταλεί επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο, με την οποία η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα του ζητά να άρει τις επιφυλάξεις του και να δεχτεί να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλο.

Εάν ο δήμαρχος Βόλου απαντήσει εκ νέου αρνητικά, η ΕΠΟ θα έρθει σε επαφή με τις δύο φιναλίστ, προκειμένου να… συναποφασίσουν πού θα γίνει ο τελικός στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.