Πολιτιστικά

Δενδροφύτευση και ποδηλατοδρομία διοργανώνει ο ΚΠΟΔΔ το Σάββατο

Με το σύνθημα «Δενδρο… πεταλιές»,  ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα διοργανώνει το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 “Ποδηλατοδρομία και Δενδροφύτευση”, με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Ποδηλάτου και Περιβάλλοντος, που τιμώνται στις 3 και 5 Ιουνίου 2021, αντίστοιχα.

Το ραντεβού́ δίνεται στις 10:30 το πρωί́, στην κεντρική́ πλατεία του Ανατολικού́ που θα είναι  η αφετηρία της ποδηλατοδρομία με σημείο τερματισμού το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Ανατολικό. Μικροί και μεγάλοι παίρνουν το ποδήλατό τους και κάνουν… ορθοπεταλιές στέλνοντας το «πράσινο»,  μήνυμά τους για ένα καθαρό περιβάλλον.

Η συνολική απόσταση που θα διανύσουν είναι περίπου 5 χιλιόμετρα. Στο σημείο τερματισμού θα ακολουθήσει δράση δενδροφύτευσης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθούν αναμνηστικά δώρα. Τη δράση στηρίζουν ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, η διοίκηση του δήμου Δέλτα, η διοίκηση του ΚΠΟΔΔ, εργαζόμενοι  και συνεργάτες του οργανισμού, καθώς και εθελοντές που θα βρίσκονται σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.