ΘέμαΠολιτιστικάΤοπικά

Άνοιξε η αυλαία στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών (vid)

Με μια αναφορά στα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών και στην οικολογική καταστροφή που για ακόμη μια φορά πλήττει την χώρα μας ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης κήρυξε την έναρξη του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών στη Σίνδο.

Ο δήμαρχος Δέλτα μίλησε για έναν θεσμό πολιτισμού που ενώνει τους ανθρώπους και αντιπροσωπεύει την περιοχή μας και τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις και για μια γιορτή της μουσικής που συνδέει και διαφορετικούς πολιτισμούς.

Αναφέρθηκε στην ψυχή του φεστιβάλ, τον Μαέστρο Μίλτο Πολυχρονίδη, συγχαίροντας και ευχαριστώντας τον για την προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια.

Στο βήμα ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Ο κ. Ιωαννίδης κάλεσε στο βήμα τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και ευχαρίστησε τον ίδιο και την αντιπεριφερειαρχη Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του ΟΤΘ Βούλα Πατουλίδου για την υποστήριξη της φετινής διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας πρότεινε από την επόμενη χρόνια ο θεσμός να ενταχθεί κάτω από την ομπρέλα της Περιφέρειας και του κέντρου Πολιτισμού.

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Πλεύσης Ελευθερίας Αρετή Παπαϊωάννου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Θανάσης Γλαβίνας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και ποιότητας ζωής και πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, που άνοιξε την εκδήλωση, οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών Χρύσα Γεωργιάδου, Καθαριότητας Φάνης Αλμπάνης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκατοντάδες κόσμου!

Δείτε ακόμη:
Ξεκινάει στη Σίνδο το 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.