ΘέμαΤοπικά

Η Ελένη Παπαϊωάννου υποψήφια με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δέλτα με το συνδυασμό της Γερακίνας Μπισμπινά θα είναι η Ελένη Παπαϊωάννου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η σχετική ανάρτηση της κας Μπισμπινά αναφέρει τα εξής:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία την Ελένη Παπαϊωάννου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο.

Η Ελένη γεννήθηκε και κατοικεί στη Σίνδο. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Ηλιάδη, Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, με τον οποίο έχουν 3 παιδιά. Είναι Νηπιαγωγός, με Μεταπτυχιακό στις Πολιτισμικές Σπουδές και Νέες Τεχνολογίες, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή. Ασχολείται με τα κοινά από τα φοιτητικά της χρόνια.

Υπήρξε πρόεδρος του τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα και εκπρόσωπος του αντίστοιχου τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για 2 χρόνια. Επιπλέον, έχει υπάρξει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Σίνδου και είναι μέλος του αντίστοιχου Συλλόγου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σίνδου. Είναι νεοεκλεγμένο μέλος της εξελικτικής επιτροπής της Ένωσης Γονέων του Δήμου Δέλτα.

Είναι η 2η φορά που συμμετέχει σε αυτοδιοικητικές εκλογές, έχοντας υπάρξει ξανά υποψήφια το 2019 και ούσα έκτοτε εκλεγμένο μέλος της δημοτικής κοινότητας Σίνδου.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Η Κατερίνα Μράφτση υποψήφια με τη Γερακίνα Μπισμπινά

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.