ΘέμαΤοπικά

Εξόρμηση καθαριότητας στην “Αγία Σοφία”(φωτογραφίες)

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Κυριακίδης, έκανε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε εξόρμηση καθαριότητας στον οικισμό “Αγία Σοφία” δημοσιεύοντας παράλληλα και φωτογραφικό υλικό. Αναλυτικά όπως αναφέρεται στην ανάρτηση:

“Ακόμη μία συντονισμένη εξόρμηση καθαριότητας πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Αυγούστου από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Δέλτα στην περιοχή περιμετρικά του οικισμού ‘Αγία Σοφία’. Στόχος για μία ακόμη φορά είναι να απομακρυνθεί ένα μέρος των ογκωδών απορριμμάτων που συνεχίζουν να συσσωρεύονται στην περιοχή μετατρέποντας την σε αυτοσχέδια χωματερή. Οι όγκοι σκουπιδιών και ογκωδών απορριμμάτων που συγκεντρώνονται με μεγάλη συχνότητα πέριξ του οικισμού ‘Αγία Σοφία’ αποτελούν μια διαρκή υγειονομική βόμβα που ο Δήμος προσπαθεί να διαχειριστεί με ό,τι μέσα διαθέτει. Λάστιχα, παλιά έπιπλα, μπάζα και κάθε λογής σκουπίδια συγκεντρώνονται εν ριπή οφθαλμού στην περιοχή μέσα σε λίγες ώρες από τις εξορμήσεις καθαριότητας που γίνονται τακτικά. Παρά τη συνεχή περισυλλογή τεράστιων όγκων σκουπιδιών από την περιοχή προκειμένου να καθαριστεί η αυτοσχέδια χωματερή που έχει δημιουργηθεί, μέσα σε λίγες ημέρες η περιοχή ξαναγεμίζει από ογκώδη…

Παρακαλείται αν κάποιος δημότης αντιληφθεί οποιαδήποτε παρόμοια παράνομη ανεξέλεγκτη εναπόθεση απορριμμάτων να επικοινωνεί με την Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Δέλτα στο 2310795074″.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.