Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Ζέρβας για τη Γενοκτονία του Πόντου: «Θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση»

«Θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, συμμετέχοντας την Κυριακή (14/05) το πρωί στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «άλλη μια επέτειο ανεκπλήρωτης αγωνίας και θυμού», για «άλλη μια επέτειο που οι πληγές δεν έχουν επουλωθεί».

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Ζέρβας μεταξύ άλλων σημείωσε ότι στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη «σήμερα αλλά και κάθε μέρα θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση, την αναγνώριση, μέχρι να εξασφαλίσουμε ότι ‘Ποτέ Ξανά’ δεν θα συμβεί αυτό που συνέβη στα πάτρια εδάφη, στη γη των προγόνων μας».

Δείτε ακόμη:
Ζέρβας: «Να προστατεύσουμε το Σέιχ Σου σαν το πολυτιμότερο κομμάτι της ζωής και της περιουσίας μας»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.