Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Ο Β. Πολίτης, πρόεδρος της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη

Με προσωπικότητες που διακρίνονται για το ήθος, την εργατικότητα, την προσφορά και την αγάπη τους για τον Δήμο Ωραιοκάστρου ενισχύεται η παράταξη «Ανθρώπων Έργα» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Βασίλης Πολίτης, ανακοινώνει ότι ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιος Κοινοτικός  Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα».

Ειδικότερα, ο κ. Πολίτης αναφέρει:

«Είναι απολύτως θεμιτό να υπάρχουν διαφορές στις τοπικές κοινωνίες σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διοικηθούν, ποιες προτεραιότητες να ακολουθήσουν, τι να γίνει και πώς πρέπει  να  γίνει. Δεν μπορεί, όμως, ο υγιής διάλογος και οι υγιείς αντιπαραθέσεις να μετατρέπονται σε ιδιοτελείς συγκρούσεις και να καταλήγουν τελικά να καλύπτουν μία βασική αλήθεια: ότι πάνω απ’ όλα είναι να προκόψει ο τόπος και οι άνθρωποί του. Σκοπός δεν είναι να κάνει ο καθένας οτιδήποτε που να αποσκοπεί στην  προσωπική του προβολή. Σκοπός είναι να εστιάσουμε σε όσα μας ενώνουν και να αφήσουμε θετικό στίγμα και καλά αποτελέσματα.

Με ανοιχτά μάτια και καθαρό νου διαπιστώνω ότι ο δήμαρχος μας, Παντελής Τσακίρης, νοιάζεται για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, όχι με  λόγια, αλλά με  έργα. Σε μία τετραετία μοναδικής δυσκολίας που δεν αντιμετώπισε κανείς προκάτοχός του κατάφερε να κάνει τον Δήμο μας αισθητά καλύτερο. Τα θετικά αποτελέσματα της διοίκησής του συνετέλεσαν ώστε να αποδεχθώ την πρόσκλησή του και να συμπορευτώ μαζί του σε αυτόν τον εκλογικό αγώνα.

Αναγνωρίζοντας την ως τώρα συνεισφορά του, και με το χέρι στην καρδιά, δηλώνω ότι συμπαρατάσσομαι μαζί του, διότι πιστεύω ότι η επανεκλογή του θα σημάνει τη συνέχιση και την κορύφωση του έργου του.

Θα δώσω τη δική μου μάχη με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, και τη δημοτική παράταξη ”Ανθρώπων Έργα” ως υποψήφιος Κοινοτικός  Σύμβουλος Ωραιοκάστρου.

Καλώ όλους εσάς που με γνωρίζετε και εκτιμάτε την προσωπική μου διαδρομή στα τοπικά πράγματα του Ωραιοκάστρου να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας».

«Υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε στην παράταξη ‘’Ανθρώπων Έργα’’ τον Βασίλη Πολίτη, έναν άνθρωπο που καθημερινά με τις πράξεις του αποδεικνύει πως μέλημά του είναι το καλό του τόπου μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ενισχύσουμε την προσπάθεια να κάνουμε τον Δήμο Ωραιοκάστρου ακόμη καλύτερο», τονίζει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης.

Δείτε ακόμη:
Ο Μάριος Μόραλης υποψήφιος με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.