ΘέμαΠολιτική

Σάββας Αναστασιάδης: «Ηχηρό μήνυμα νίκης και πρωτιάς»

Σε μία μεγάλη, δυναμική σε παλμό και ενθουσιασμό εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές Σάββας Αναστασιάδης συνάντησε τους φίλους και υποστηρικτές του σε μία κατάμεστη αίθουσα στη Θεσσαλονίκη και έστειλε «ηχηρό μήνυμα νίκης και πρωτιάς». 

«Μία εβδομάδα πριν από τη γιορτή της μεγάλης νίκης γιορτάζουμε το πιο γλυκό πρόσωπο της ανθρωπότητας, τη μάνα, τον βράχο για να στηρίζεται κανείς», είπε ο κ. Αναστασιάδης ανοίγοντας την ομιλία του με ειδική αναφορά στη Μέρα της Μητέρας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε επίσης στην επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας, καθώς πλησιάζει η ημέρα μνήμης της 19ης Μαΐου, ένα ζήτημα για το οποίο ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε όλη του την πολιτική διαδρομή.

Στην ομιλία του ο κ.  Αναστασιάδης αναφέρθηκε στο συνολικό έργο και τις επιμέρους πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από το 2019.  «Διαχειριστήκαμε με επιτυχία τις προκλήσεις που δεχτήκαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.  Κρατήσαμε την κοινωνία όρθια και αναβαθμίσαμε τη θέση της πατρίδας μας στη διεθνή σκηνή», τόνισε. 

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη μεγάλη σειρά των μέτρων στήριξης των πολιτών που έλαβε η κυβέρνηση και αναφέρθηκε στις προοπτικές της νέας τετραετίας. «Στις 21 Μαΐου αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Κρατάμε την Ελλάδα στον ίσιο δρόμο, της ασφάλειας και της σταθερότητας», επισήμανε.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας και ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος.

Δείτε ακόμη:
Σάββας Αναστασιάδης: Εφικτός για τη ΝΔ ο στόχος της ισχυρής πρωτιάς στις 21 Μαΐου»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.