ΘέμαΤοπικά

Υποψήφιοι με την Μπισμπινά οι Χαλκίδης, Καραδουλαμάς, Δαλκίδου, Σταμπουλής & Ταχμαζίδης

Πέντε ακόμη υποψηφίους ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος Δέλτα και επικεφαλής της παράταξης «Όραμα & Δημιουργία» Γερακίνα Μπισμπινά.

Συγκεκριμένα, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών καλωσόρισε στο συνδυασμό της, με ξεχωριστές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους Δημήτρη Χαλκίδη, Λεωνίδα Καραδουλαμά, Νικόλετα Δαλκίδου, Τάκη Σταμπουλή και Βασίλη Ταχμαζίδη.

Οι σχετικές αναρτήσεις της κας Μπισμπινά:
Το καλωσόρισμα στη Νικολέτα Χαλκίδου:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία  την Νικολέτα Δαλκίδου, ως υποψήφια τοπική σύμβουλο.

Η Νικολέτα γεννήθηκε και κατοικεί στη Σίνδο. Είναι παντρεμένη με τον Καραγκιόζογλου Μιχάλη και μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Είναι απόφοιτη του ΤΕΕ στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης, και διαθέτει εμπειρία και ειδικές γνώσεις στον τομέα.

Εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου στον ιδιωτικό τομέα. Στο παρελθόν, είχε την ευκαιρία να εργαστεί για τρία χρόνια στο Δήμο Δέλτα, ενασχολούμενη με ζητήματα καθαριότητας.

Είναι φιλική, εξυπηρετική και έχει μια έντονη επιθυμία να βοηθήσει τον τόπο της και τις οικογένειες της περιοχής. Ειδικά, την ενδιαφέρει η ολοκλήρωση του έργου για τη δημιουργία παιδικών χαρών, ένα έργο που θα ωφελήσει πολλές οικογένειες με παιδιά, όπως και τη δική της.

Φέτος, αποφασίζει να κάνει το πολιτικό της ντεμπούτο, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Το κίνητρό της είναι να βοηθήσει τον τόπο της, προσφέροντας την εμπειρία, τις γνώσεις και το πάθος της για το κοινό καλό.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Η παρουσίαση του Λεωνίδα Καραδουλαμά:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία  τον Λεωνίδα Καραδουλαμά, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Λεωνίδας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Ανατολικό. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Τούση και μαζί έχουν δύο παιδιά. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι υπεύθυνος παραγωγής σε ιδιωτική εταιρεία που κατασκευάζει χημικά υλικά.

Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος από το 2006 μέχρι το 2010 καθώς και ενεργό μέλος επι σειρά ετών σε όλους τους συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Έχει όρεξη να προσφέρει στον τόπο του και αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές με τη Γερακίνα Μπισμπινά, καθώς την εμπιστεύεται για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ως υποψήφια δήμαρχος.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Το καλωσόρισμα της κας Μπισμπινά στον Βασίλη Ταχμαζίδη:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία  τον Βασίλη Ταχμαζίδη ως υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Διαβατών.

Ο Βασίλης ζει στα Διαβατά τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Ρέκαλη και μαζί έχουν μια κόρη. Σπούδασε στη Ρώμη και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Η ανακοίνωση για τον Τάκη Σταμπουλή:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία   τον Τάκη Σταμπουλή ως υποψήφιο τοπικό σύμβουλο.

Ο Τάκης Σταμπουλής είναι γεννημένος και διαμένει στη Χαλάστρα. Για 25 χρόνια, κατείχε σημαντική θέση στο χώρο της εστίασης.

Τα τελευταία χρόνια, έχει στραφεί προς τον γεωργικό τομέα, ειδικευόμενος στη διαχείριση αγροτικών μηχανημάτων. Επιπλέον, έχει υπηρετήσει ως τοπικός σύμβουλος της Χαλάστρας από το 2014 μέχρι το 2019, δείχνοντας το βάθος της αφοσίωσής του στον τόπο του.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Η παρουσίαση του Δημήτρη Χαλκίδη:

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό  Όραμα & Δημιουργία  τον Δημήτρη Χαλκίδη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και κατοικεί στη Καλοχώρι. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Είναι αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος με σημαντικό ρόλο στην Επισκευαστική Βάση Λ.Σ. Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Πρόεδρος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα (Κ.Π.Ο.Δ.Δ.) την περίοδο 2016 – 2019.

Η αφοσίωσή του στα κοινά την πενταετία 2015 – 2019, του παρέχει την απαραίτητη εμπειρία να αντιμετωπίσει τις όποιες αστοχίες και προβλήματα. Είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις που έχει συλλέξει για να εργαστεί για τον τόπο του.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Μπισμπινά: «Σύγχρονη προοπτική για το Δήμο Δέλτα!»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.