ΘέμαΤοπικά

Μπισμπινά: «Σύγχρονη προοπτική για το Δήμο Δέλτα!»

Στα πλεονεκτήματα και το όραμα του συνδυασμού της αναφέρεται η υποψήφια δήμαρχος Δέλτα Γερακίνα Μπισμπινά, μετά την κατάθεση της λίστας των υποψηφίων.

Η Γερακίνα Μπισμπινά κάνει λόγο για έναν συνδυασμό «αποκλειστικά αυτοδιοικητικό, που εγγυάται το όραμά μας για το μέλλον του δήμου», αξιοποιώντας «την εμπειρία των μεγαλύτερων, προχωρώντας προς το μέλλον με ένα μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η κα Μπισμπινά:

«Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας έδωσε το παρών!

Ένας συνδυασμός που αποτυπώνει τη σύγχρονη προοπτική για τον Δήμο Δέλτα.

Ένας συνδυασμός που στοχεύει σε ένα  δήμο  ξεχωριστό – εξωστρεφή – φιλικό για τους δημότες του.

Ένας συνδυασμός  που αξιοποιεί την εμπειρία των μεγαλύτερων, προχωρώντας προς το μέλλον με ένα μεγάλο αριθμό νέων ανθρώπων.

Ένας συνδυασμός που συνδέει, ενώνει και ενισχύει ισότιμα τις κοινότητες του Δήμου Δέλτα.

Ένας συνδυασμός που αντιπροσωπεύει τη φωνή του δήμου μας, με τη συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο και τις δημοτικές κοινότητες.

Ένας συνδυασμός αποκλειστικά αυτοδιοικητικός που εγγυάται το όραμα μας για το μέλλον του δήμου, με βάση τις δικές μας αξίες και ιδέες.

Μαζί με τη δυναμική ομάδα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων μας, αναλαμβάνουμε την πρόκληση να φέρουμε τη δημιουργία, την ενότητα και την ανάπτυξη!

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Ο συνδυασμός της Μπισμπινά ήδη “ανέβηκε” στην ηλεκτρονική πύλη του Εσωτερικών

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.