Τοπικά

Την Παρασκευή η αντικατάσταση του Σάκα

Την Παρασκευή συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο και τα θέματα που ξεχωρίζουν είναι η αντικατάσταση του προέδρου της ΔΕΥΑΔΔ κ. Πασχάλη Σάκα και το τεχνικό πρόγραμμα του 2017 το οποίο θα εισηγηθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Βαμβάκος.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει:

«Σας προσκαλώ σε συνεδρίαση που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου την Παρασκευή 25-11-2016 και ώρα 19:00΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Έγκριση υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου 1 «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Δέλτα», της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Δέλτα» με κωδικό ΟΠΣ (ΜΙS) 5001758.
  2. Έγκριση του κειμένου για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δέλτα, του Δήμου Χαλκηδόνας και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης «Νεφέλη», για την υλοποίηση της «Κέντρα Κοινότητας» του Ε.Π. – Κ.Μ., άξονας προτεραιότητας ΑΞ 09Β «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ».
  3. Αντικατάσταση του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ), λόγω παραίτησης.

Εισηγήσεις Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, κ. Βαμβάκου Ευάγγελου.

  1. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Δέλτα, έτους 2017.

Εισηγήσεις Αντιδημάρχου Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. Λιούλια Στέφανου.

  1. Έγκριση διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Δέλτα και ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή των δαπανών αυτών.
  2. Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών του Δήμου Δέλτα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016.
  3. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών του Δήμου Δέλτα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΥΦΛΙΩΡΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.