ΘέμαΤοπικά

Υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά ο Βασίλης Σαλαμπάσης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της υποψήφιας δημάρχου Δέλτα Γερακίνας Μπισμπινά θα είναι ο Βασίλης Σαλαμπάσης.

Η ανάρτηση που έκανε η Γερακίνα Μπισμπινά:

Καλωσορίζω στο συνδυασμό Όραμα & Δημιουργία τον Βασίλη Σαλαμπάση (Vasilios Salabasis), ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δήμου Δέλτα.

Ο Βασίλης γεννήθηκε το 1986 στη Χαλάστρα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ στον βαθμό integrated Master και είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μιλάει επαγγελματικά την Αγγλική γλώσσα. Είναι στέλεχος πολυεθνικής και εξειδικεύεται στις πωλήσεις και στην οργάνωση ομάδας, με εμπειρία 13 χρόνων.

Από τα μαθητικά του χρόνια ασχολείται με τα κοινά, ενώ το 2019 ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, ως συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης, καθώς ο πατέρας του, Γιώργος Σαλαμπάσης, διετέλεσε επί τέσσερις τετραετίες δημοτικός σύμβουλος. Ειναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Προχωράμε μαζί με ΟΡΑΜΑ για τον Δέλτα!».

Δείτε ακόμη:
Υποψήφιος με τη Γερακίνα Μπισμπινά ο Δημήτρης Σεκεσλίδης

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.