Τοπικά

Έχει ακόμα πολλά να κάνει για τους δρόμους

Μετά από πολλά χρόνια και ύστερα από πλήθος παραπόνων των κατοίκων του Δήμου Δέλτα όσο και των εργαζομένων και επισκεπτών της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 15/10/2016 η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο τμήμα από το στρατόπεδο μέχρι και την Γ’ Είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής στα πλαίσια του έργου με τίτλο “Συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Δέλτα”.

Πολλά ήταν τα ευχαριστήρια email που παρελήφθησαν τις επόμενες ημέρες από επιχειρήσεις, οι οποίες πραγματικά ταλαιπωρούνταν καθημερινά από τη διέλευση στο συγκεκριμένο τμήμα.

Παρόλη την προσπάθεια που γίνεται στα πλαίσια του εν λόγω έργου, οι επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν είναι πάρα πολλές σε όλο το Δήμο Δέλτα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να εργαστεί σκληρά προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα ενός τόσο σημαντικού Δήμου για την Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας αφού πρόκειται για την ψυχή της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Με πολλή δουλειά και αξιοκρατική επιλογή η εικόνα των υποδομών του Δήμου Δέλτα θα αλλάξει οριστικά. Οι δημότες θα βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο ενώ θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή που θα έχουν ως αποτέλεσμα την οικονομική άνθιση του τόπου.

Μπορεί η οικονομική κατάσταση της χώρας να απαγορεύει τις δαπάνες αλλά η ανάπτυξη θα έρθει μόνο με έργα υποδομής και με δουλειά.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.