ΘέμαΤοπικά

Ποδηλατάδα στον Γαλλικό – Δείτε φωτογραφίες

Η δραστήρια εθελοντική ομάδα «Εχεδώρου φύσις» πραγματοποίησε σήμερα μια ακόμα δράση η οποία είχε να κάνει με ποδηλατική ξενάγηση μέσα στη πανέμορφη φύση που βρίσκουμε στον Γαλλικό ποταμό. Όπως μας ενημερώνει η σχετική ανάρτηση της ομάδας:

“Ο Γαλλικός ποταμός γεμάτος ζωή. Μια μεγάλη ποδηλατική ξενάγηση σήμερα . Κρατήσαμε αποστάσεις , φορέσαμε μάσκες και κάναμε ποδήλατο στις ομορφιές του Γαλλικού ποταμού. Επισκευθήκαμε τις λίμνες Φιλίππου και την λίμνη του Επίκουρου. Συνεχίσαμε με μια στάση σε μια όμορφη τοποθεσία στην όχθη του Γαλλικού ποταμού. Μας ξενάγησαν στο κέντρο Αγριας Ζωής στα ζώα που περιθάλπουν στην αυλή και επιστρέψαμε από τον δρόμο ανάμεσα στο κανάλι English και στον Γαλλικό ποταμό. Για να διασχίσουμε την λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου από τον Κόκκινο Δρόμο. 15  χιλιόμετρα γεμάτα ενδιαφέρον. Το υγρό στοιχείο παντού. Το παραποτάμιο δάσος στις ομορφιές του. Φλαμίνγκο, Κύκνοι, διάφορα είδη Πάπιας, Τσικνιάδες μερικά από τα πουλιά που στόλισαν την διαδρομή μας. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν, καθώς η πειθαρχία και η συνέπεια που έδειξαν όλοι βοήθησε να έχουμε ένα όμορφο απόγευμα”.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.