ΘέμαΤοπικά

Φωτιά στον παιδικό σταθμό της Σίνδου που ακόμα δεν έχει ανοίξει(φωτογραφίες)

Η φωτιά που εκδηλώθηκε στα χόρτα στον προαύλιο χώρο του κλειστού ακόμα παιδικού σταθμού της Σίνδου, δίπλα στο χώρο που σταθμεύουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ ανησύχησε τους κατοίκους στην περιοχή. Η άμεση αντίδραση της Πυροσβεστικής μαζί με την κινητοποίηση των κατοίκων που μένουν στα κοντινά σπίτια απέτρεψε μεγαλύτερη καταστροφή και η φωτιά περιορίστηκε να κάψει τα χόρτα της αυλής τα οποία ήταν πολύ μεγάλα και εύκολα δημιουργήθηκε η εστία πυρός.

Το συγκεκριμένο κτίσμα που έχει πολλές φορές απασχολήσει την κοινή γνώμη είναι για περισσότερα από δέκα χρόνια σε μια κατάσταση μετάβασης από τον εργολάβο στον δήμο Δέλτα και αφού μια φορά λεηλατήθηκε χωρίς να λειτουργήσει και σήμερα αφού ξοδεύτηκαν και άλλα χρήματα είναι σχεδόν έτοιμο να ανοίξει άλλα ακόμα παραμένει κλειστό με τον κίνδυνο να δούμε άλλη μια φορά της λεηλάτησης να είναι ορατός. Τουλάχιστον σήμερα γλύτωσε από την φωτιά η οποία όμως δεν θα έβρισκε τόσο πρόσφορο έδαφος αν ήταν ήδη ο παιδικός σταθμός σε λειτουργία και η αυλή καθαρή και χωρίς χόρτα.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.