ΕλλάδαΘέμα

Τέλος ο Φωτόπουλος από τον δήμο Θεσσαλονίκης – Στη θέση του ο Νίκος Λιακόπουλος

Τέλος εποχής για τον Μίμη Φωτόπουλο από την θέση του γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης μετά από συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα όπου επισημοποιήθηκε η αποχώρηση Φωτόπουλου.

Την θέση του Φωτόπουλου καταλαμβάνει ο γιατρός και πολιτικός επιστήμονας κ. Νίκος Λιακόπουλος οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ ενώ διετέλεσε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και παλαιότερα υπήρξε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Τόσο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας όσο και ο Ευθύμης Φωτόπουλος δήλωσαν ικανοποιημένοι για την τρίχρονη συνεργασία τους με τον κ. Φωτόπουλο να τονίζει ότι θα στηρίξει τον διάδοχό του στην θητεία του.

«Ανασχηματισμός» στα τέλη Ιούνιου

Η αλλαγή στην θέση του γενικού γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης είναι καίριας σημασίας όμως ο κύκλος των αλλαγών στο σχήμα της διοίκησης δεν κλείνει για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σκοπεύει να προχωρήσει σε ένα «ανασχηματισμό» της διοίκησης ενόψει της τελικής ευθείας για τις εκλογές.

Αυτές οι αλλαγές σε πρόσωπα και χαρτοφυλάκια αναμένονταν να πραγματοποιηθούν κατά τον Σεπτέμβριο, όμως σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες θα γίνουν νωρίτερα και πιθανότατα κατά το τέλος του Ιουνίου.

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.