ΘέμαΤοπικά

Συνάντηση Ιωαννίδη – Κεφαλίδου για το ΔΙΠΑΕ

Τη Χαρά Κεφαλίδου, τομεάρχη Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, υποδέχτηκε ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, στο δημαρχείο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν οι εξελίξεις στο ΔΙΠΑΕ Σίνδου, μετά την απόφαση «βόμβα» για την κατάργηση και μετεγκατάσταση στις Σέρρες τριών τμημάτων Μηχανικών, που έχει ως αποτέλεσμα τη μετακίνηση 6.000 φοιτητών και καθηγητών.

Ο κ. Ιωαννιδης ενημέρωσε την κα Κεφαλίδου για όλες τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε, καθώς και για το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου και την επιστολή που εστάλη στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, υπογεγραμμένη από τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα, από βουλευτές όλων των κομμάτων και από δημάρχους και εκπροσώπους τους που παρευρέθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στη Σίνδο.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει την προσπάθεια ανατροπής της απόφασης και τόνισε ότι δεν θα σταματήσει, αν δεν λάβει διαβεβαίωση από επίσημα χείλη της ηγεσίας του υπουργείου για την ανάκλησή της.

Η κα Κεφαλίδου, από την πλευρά της, υπογράμμισε τη στήριξη της ιδίας και του ΚΙΝΑΛ στις προσπάθειες ανάκλησης της απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συνάντηση έδωσε το «παρών» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», Χρήστος Παπαστεργίου, καθώς και ο Χρόνης Μακρίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ.

Δείτε ακόμη:
Γιάννης Ιωαννίδης: Πρωτοβουλία για την διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την επιχειρηματική

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.