Αθλητικά

ΑΣ Αρμονία Δήμου Δέλτα: Ευχές και περηφάνια για τη Χρυσή Γαλατά

Τη χαρά και την υπερηφάνεια του εκφράζει ο ΑΣ Αρμονία Δήμου Δέλτα για τη συμμετοχή της Χρυσής Γαλατά στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Με σχετική ανακοίνωσή του, ο σύλλογος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νεαρή αθλήτρια, η οποία  μαζί με τρεις ακόμη Ελληνίδες αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη διοργάνωση.

Το μήνυμα του ΑΣ Αρμονία Δήμου Δέλτα:

«”Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις”.

Ξεχειλίζει η χαρά και η υπερηφάνειά μας όταν αθλητές και αθλήτριές μας που έχουν μεγαλώσει στους κόλπους του συλλόγου μας, προοδεύουν επιτυγχάνοντας υψηλές διακρίσεις και συμμετέχουν σε μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα!

Η αθλήτριά μας, Γαλατά Χρυσή, είναι μια από τις τέσσερις αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Νορμανδία της Γαλλίας  στις 14-22 Μαϊου 2022!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να αγωνίζεται με τα εθνικά χρώματα και να εκπροσωπεί την χώρα του σε διεθνείς αγώνες.

Μια μεγάλη διάκριση της αθλήτριάς μας που ήρθε ως επιστέγασμα και  επιβράβευση της επιμονής, της υπομονής και του ήθους της!

Και βέβαια, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της πολύτιμο αρωγό την προπονήτριά της, την κα. Τσελεπη Μαριάνθη και όλο το προπονητικό team του συλλόγου.

Νιώθουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι που μπορούμε να συμβάλλουμε στην εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων των παιδιών μας!

Οι χαρές και οι επιτυχίες τους μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίζουμε!

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας στη Χρύσα να ζήσει στο έπακρο τον αγώνα, να χαρεί κάθε στιγμή του και η εμπειρία αυτή να της αφήσει μόνο γλυκές κι ευχάριστες αλησμόνητες στιγμές!

Εμείς, όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα είμαστε δίπλα της!

Καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή!!!».

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.