ΘέμαΤοπικά

Συνάντηση Αμυρά – Ιωαννίδη

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά είχε το απόγευμα ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης. Μάλιστα ο υφυπουργός συζήτησε με τον κ. Ιωαννίδη την ανάγκη δημιουργίας Νοσοκομείου ζώων στην περιοχή του Καλοχωρίου, ενώ ενημερώθηκε για την καθυστέρηση της θεσμοθέτησης λειτουργίας της ΠΟΑΥ(Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών).

Ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε την συμπαράσταση του κ. Αμυρά για την ολοκλήρωση της θεσμοθέτησης της ΠΟΑΥ με τον υφυπουργό να απαντά θετικά και μάλιστα να δεσμεύεται ότι θα αναλάβει προσωπικά την ολοκλήρωση της.

Ο κ. Αμυράς επισκέφτηκε τους μυδοκαλλιεργητές της Χαλάστρας, στο Δέλτα Αξιού, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Παράλληλα ενημερώθηκε για την προσπάθεια που γίνεται για την ανακύκλωση απορριμμάτων όπου συνεργάζονται η iSea, η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής Μακεδονίας του ΟΦΥΠΕΚΑ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο δήμος Δέλτα και οι σύλλογοι των μυδοκαλλιεργητών της περιοχής.

Στη συνάντηση έδωσαν το παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Κυριακίδης, Αγροτικής Οικονομίας και Αξιού κ. Φανης Αλμπανης και η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρύσα Γεωργιάδου .

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.