Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμα

Δ. Θεσσαλονίκης: Ασφαλτοστρώσεις από την Κυριακή 28/5

Ασφαλτοστρώσεις σε τρία σημεία του Δ. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από την Κυριακή 28/5 έως την Τρίτη 31/5, όπως ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις:

1. Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στην οδό Μακένζι Κινγκ (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως την οδό Παύλου Μελά) και στην οδό Κεραμοπούλου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ έως την πλατεία Αγ. Σοφίας).

2. Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 στην οδό Μυστακίδη (από τη διασταύρωσή της με την οδό Γυμνασιάρχου Μικρού έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γ. Αγγέλου)

3. Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην οδό Ανακρέοντος (από τη διασταύρωσή της με την οδό Παπαναστασίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Μυστακίδη)

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 7:00 μέχρι τις 19:00. Κατά τις ώρες των εργασιών θα υπάρχει αποκλεισμός των οδών όπου πραγματοποιείται η ασφαλτόστρωση και η κυκλοφορία θα γίνεται από τις παράπλευρες οδούς.

Δείτε ακόμη:
Εκκένωση του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης μετά από σεισμό 5,8 Ρίχτερ – Ευρείας κλίμακας άσκηση ετοιμότητας

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.