ΘέμαΠολιτική

Στο δρόμο για τις εκλογές: Τι λένε Σιμόπουλος, Μάρδας και Πάππου (vid)

Για τα απόνερα της υπόθεσης Γεωργούλη, την ακρίβεια, τις εκλογές, το διακύβευμα και τις πολιτικές συνεργασίες μίλησαν στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, οι Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Μάρδας και Μιχάλης Πάππου.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δημήτρης Μάρδας και ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολίασαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Μεταξύ άλλων, σχολίασαν την υπόθεση Γεωργούλη και τον τρόπο με τον οποίο τα κόμματα επιλέγουν τους υποψήφιούς τους για το Ευρωκοινοβούλιο. Αναφέρθηκαν στην ακρίβεια, το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τους στόχους των κομμάτων τους, καθώς και στα σενάρια συνεργασιών.

Δείτε όλα όσα είπαν στο δρόμο για τις εκλογές οι κ.κ. Σιμόπουλος, Μάρδας και Πάππου:

Δείτε ακόμη:
Ιφιγένεια Καμτσίδου, Άρης Στυλιανού για την τροπολογία Κασιδιάρη (vid)

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.
Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.