ΘέμαΠολιτική

Στο δρόμο για τις εκλογές: Καραγιαννακίδης, Παπαδάτου, Παναγιωτίδης (vid)

Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σχολίασαν στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά», με τους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στο Europe 1, οι Νίκος Καραγιαννακίδης, Νάνσυ Παπαδάτου και Χαράλαμπος Παναγιωτίδης.

Καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, η εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» δίνει βήμα σε εκλεγμένους και σε υποψήφιους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Ο Νίκος Καραγιαννακίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, η Νάνσυ Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, και ο Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση, μίλησαν τόσο για την υπόθεση Γεωργούλη, όσο και για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και το διακύβευμά τους.

Δείτε όλα όσα είπαν οι Ν. Καραγιαννακίδης, Ν. Παπαδάτου και Α. Παναγιωτίδης:

Δείτε ακόμη:
Στο δρόμο για τις εκλογές: Τι λένε Σιμόπουλος, Μάρδας και Πάππου (vid)

Μπορείτε να βρείτε όλο το αρχείο των συνεντεύξεων της εκπομπής “Μιλάμε Πολιτικά” στο σχετικό κανάλι στο Youtube και στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook.
Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.