Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμαΤοπικά

ΠΚΜ: Ο Θεολόγος Κοπαράνης υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ενισχύεται διαρκώς το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου. Υποψήφιος θα είναι και ο γεωπόνος Θεολόγος Φ. Κοπαράνης, με μακρόχρονη θητεία ως επικεφαλής στο τμήμα Λειτουργίας και Αξιοποίησης έργων του ΓΟΕΒ Πεδιάδος Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Μεταξύ άλλων, ο Θεολόγος Κοπαράνης είναι υπεύθυνος για την άρδευση 500.000 στρ. διαφόρων καλλιεργειών στο Νομό Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους κατά τόπους ΤΟΕΒ, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Η συμβολή του είναι καθοριστική και για την ύδρευση του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ.

Είναι πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΤΟΕΒ – ΓΟΕΒ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οργανισμών ΤΟΕΒ – ΓΟΕΒ, ενεργό μέλος του ΓΕΩΤΕΕ, εκλεγμένο μέλος στους ΤΟΕΒ Αγ. Αθανασίου και Χαλάστρας Καλοχωρίου, εισηγητής στη Νομαρχιακή επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης, μέλος του Β Συνδέσμου Χαλάστρας και Αγρότης Ορυζοπαραγωγός.

Είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, πτυχιούχος Γεωπόνος ΑΠΘ και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Αειφορική Γεωργική Ανάπτυξη» του ΑΠΘ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλάστρα, όπου και κατοικεί με την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη:
Τζιτζικώστας: Εγκώμια για το ρόλο του ΔΙΠΑΕ και ενίσχυση με εξοπλισμό

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.