Τοπικά

Διαμαρτυρία γονέων για την αυλή του νηπιαγωγείου στο Καλοχώρι

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλοχωρίου με ανάρτηση του στο Facebook διαμαρτύρεται για την κατάσταση της αυλής του νηπιαγωγείου στο Καλοχώρι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

⚠️⚠️⚠️ Μετά την τραγική και απαράδεκτη κατάσταση της αυλής του νηπιαγωγείου με την αφαίρεση την τελευταία βδομάδα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όλων των παιχνιδιών της παιδικής χαράς (εκτός της κούνιας η οποία θα αφαιρεθεί έως το τέλος του έτους), και το χωράφι που αφήσανε καταστρέφοντας το χλοοτάπητα, Σε περίοδο κορωνοϊου που θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερα και συχνότερα διαλείμματα στην αυλή, εμείς έχουμε τα παιδιά μας να στέκονται απλώς όρθια χωρίς παιχνίδια. Ευτυχώς υπάρχουν αντανακλαστικά από γονείς που ενδιαφέρονται για την σχολική ζωή των παιδιών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μπαμπά Thodoris Kalivas για την χορηγία του, στην αγορά παιχνιδιών αυλής στο νηπιαγωγείο μας, ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα μας. Ευχαριστούμε”

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.