Δήμοι - ΠεριφέρειεςΘέμαΤοπικά

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στην 5η Επαρχιακή Οδό την Κυριακή 17/9

Εργασίες συντήρησης στην 5η Επαρχιακή Οδό (Λαχανόκηποι- Σίνδος – Χαλάστρα – Κύμινα – Ν. Μάλγαρα- Όρια Νομού) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 5ης Επαρχιακής Οδού (Λαχανόκηποι-Σίνδος – Χαλάστρα – Κύμινα – Ν. Μάλγαρα – Όρια Νομού), στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως τη Σίνδο, με κατεύθυνση από και προς τη Σίνδο και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Όπως επισημαίνει σε σχετική ενημέρωσή της η ΠΚΜ, ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε ακόμη:
Δ. Δέλτα: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων δικαιούχων για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ»

Google News icon Ακολουθήστε το DELTA PRESS στο Google News και ενημερωθείτε για όλα όσα συμβαίνουν στη Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.